www.stamel.ro
 
 
Acasă Despre noi Elesa - Ganter Produse Noutati 2D / 3D Contact
 
 ELESA+GANTER®
este un joint-venture comercial intre doi lideri mondiali in domeniul elementelor standard pentru masini: Elesa S.p.A (Monza, Italia) si Otto Ganter GmbH&Co KG (Furtwangen, Germania).

ELESA (fondata in 1941) si OTTO GANTER (fondata in 1894) coopereaza de mai bine de 38 de ani in a creea sinergii de piata si a dezvolta produse in conformitate cu cerintele pietei de profil. In anul 1995 cei doi producatori au inceput sa dezvolte o retea de vanzari sub marca ELESA+GANTER® cu scopul de a oferi cea mai larga gama de elemente standard pentru masini avand un design unic, un service perfect si posibilitatea de a oferi rapid solutii la cerere. Gratie legaturii stranse dintre ELESA si GANTER sunt dezvoltate solutii tehnice speciale ce vizeaza cu predilectie designul, performanta si calitatea industriala a produselor.

Administrarea si controlul prin sisteme ERP a productiei si a logisticii precum si disponibilitatea in stoc a intregii game de produse asigura livrari complete si la timp.

Designul original este una dintre cele mai importante caracteristici a produselor ELESA+GANTER® ce provine din combinarea cercetarii aprofundate a ergonomiei produselor si grija deosebita pentru stilul lor. Produsele sunt protejate prin mai bine de 150 de patente internationale, au fost selectate si premiate de prestigioase jurii internationale de design industrial: ‘International Forum Design Hanovra – Germania, ‘Design Center’ Stuttgart – Germania, ‘Compasso d’Oro’ Milano – Italia, ‘Fluidtrans Compomac’ Milano – Italia si ‘Good Design Award’ Japonia.


Elesa S.p.A – Monza, Italia


Dupa mai bine de 68 de ani in pozitia de lider in designul si productia de elemente standard pentru masini noi si inovatoare, executate dintr-o larga varietate de materiale plastice, ELESA a devenit punct de referinta pentru designeri si constructorii din domeniul constructiilor de masini. Cele 29 de distinctii pentru design industrial castigate in 30 de ani atesta afinitati profunde cu designul si ergonomia produselor. Unitati de productie moderne si flexibile, puternic automatizate, precum si disponibilitatea pe stoc a produselor asigura un inalt grad de satisfacere a necesitatilor prin reteaua de distributie mondiala. Competentele castigate in cercetare si dezvoltare alaturi de laboratoarele puternice permit transformarea nevoilor clientilor in produse adaptate acestor nevoi ce se adauga celei mai largi game disponibile pe piata la acest moment.Certificarea ISO 14001 a facilitatilor de productie ale ELESA demostreaza angajamentul ferm al companiei in ceeace priveste mediul inconjurator.


OTTO GANTER GmbH &Co KG - Furtwangen, Germania

De mai bine de 100 de ani GANTER dezvolta si produce elemente standard pentru masini folosind o mare varietate de materiale metalice si aplicand o serie unica de metode de productie si tratamente de suprafata. GANTER este prima optiune ca furnizor mondial de astfel de produse prin combinarea intelegerii profunde a necesitatilor inginerilor mecanici cu experienta si cunoasterea cerintelor si tendintelor din proiectarea masinilor.

Producatorul asigura o gama foarte larga de produse si furnizeaza servicii excelente de suport catre clientii sai, demonstrand ca orientarea catre client este centrul filozofiei sale in afaceri. Deasemenea ofera solutii adaptate la necesitatile clientului prin executii speciale. Stocul deosebit de generos este gestionat intr-un depozit automatizat permitand livrari complete si rapide. Nu exista cantitati minime sau maxime pentru comenzile clientilor pentru produsele standard.
2010 © Stamel SRL. Toate drepturile rezervate.
admin: www.discovergroup.ro