www.stamel.ro
 
 
Acasă Despre noi Elesa - Ganter Produse Noutati 2D / 3D Contact
 
 


este unicul distribuitor in Romania si Republica Moldova al produselor OTTO GANTER GmbH & Co Germania si ELESA SpA Italia.

Societatea a fost infiintata in anul 2008 din dorinta de a oferi partenerilor de afaceri produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv, un raspuns prompt si competent la solicitarile lor impreuna cu intreg suportul necesar identificarii corecte si optimizarii alegerii produselor ce le sunt necesare.

Cei sapte ani in care membrii colectivului nostru au fost implicati in aceasta distributie, alaturi de excelenta lor pregatire si experienta profesionala sunt o garantie suplimentara a calitatii produselor serviciilor oferite.

Cei doi producatori, OTTO GANTER GmbH & Co Germania si ELESA SpA Italia, sunt nume de prima marime in productia de elemente standard pentru masini. Produsele lor sunt apreciate in mai bine de 140 de tari, din SUA pana in China, oferta lor cumulata insumand aproximativ 50000 de produse realizate la cele mai inalte standarde de calitate, folosind materiale si tehnologii mereu inoite.


ELESA SpA
Italia
  OTTO GANTER GmbH & Co
Germania
 
 Preocuparea continua de a raspunde cu cele mai bune produse in cele mai bune conditii cerintelor beneficiarilor este liantul de baza al celor doi producatori si a distribuitorului lor, .
2010 © Stamel SRL. Toate drepturile rezervate.
admin: www.discovergroup.ro